Første uge på Galtrup 19/20

8/28/2019 Skrevet af: Cecilie Mathiesen Hverdagen

Søndag d. 11. august startede et nyt år på Galtrup efterskole, med et elevhold på 135 elever.

Dagen startede klokken 11 for elever fra sidste år. Vi skulle gøre klar og have information omkring det kommende år. For førsteårseleverne startede dagen klokken 13, hvor de blev taget imod af andenårseleverne.

14:30 Skulle vi alle samles i vores foredragssal, hvor vores forstander holdt velkomsttale, og vi sang en sang, og blev præsenteret for lærerene.

15:30 Mødtes vi i kontaktgrupper, og fik en smule informationer omkring forskellige ting på skolen, og omkring vores kontaktlærer/kontaktgrupper.

16:30 Skulle alle forældre tage hjem.

17:00 Mødtes vi i vores hal, for at lære hinanden bedre at kende.

17:45 Var der aftensmad i spisesalen, hvor vi sad i kontaktgrupper, og bagefter beskeder omkring hvad der skulle ske resten af aftenen.

19:00 Skulle vi rundt på stjerneløb i kontaktgrupper, hvor der var forskellige opgaver, så vi kunne lære hinanden bedre at kende.

Mandag: Mandag morgen startede vi med en morgensamling omkring den kommende uge. Bagefter skulle vi ud i egne klasser, og lave class-building opgaver. Så skulle vi ud og prøve de forskellige linjefag. Om eftermiddagen havde vi besøg af radiostationen P4, som interviewede 3 af andenårseleverne. Om aftenen skulle vi på byløb, og lære byen lidt at kende.

Tirsdag: Tirsdag morgen startede med en introduktion til rengøring, og så skulle vi gøre rent på vores værelser og gange. Senere skulle vi ud at prøve de forskellige linjefag igen.  Resten af aftenen var bare ren afslapning, med lidt små aktiviteter rundt omkring.

Onsdag: Skulle vi rundt at prøve de sidste linjefag, og efter frokost skulle vi ud til Vesterhavet. Vi gik hjem til skolens kok, og fik lidt saftevand og et pølsehorn. Bagefter tog vi med en bus hjem til skolen igen. Så var der ellers bare ro på skolen, da vi kom hjem.

Torsdag og fredag: Var opstartsdage i klasserne, hvor at vi startede op på skema.