Galtrup Show 2019

4/15/2019 Skrevet af: Cecilie Mathiesen, Katrine Galsgaard, Victoria Rasmussen og Astrid Kronborg Events

Galtrup show er en opvisning, hvor vi danser en masse danse. Hvor vi skal opvise vores show sammen med nogle andre efterskoler i Thy hallen.

Vores lærere sammensatte i år en serie af danse til forskelligt slags musik. I år var det alt fra gammelt musik, til yoga og en dans med fest og farver. Det der er særligt ved vores show, er at vores musiklinje står for at spille al musikken til showet. 

“Vi svinger med flag, som symbolisere alle de forskellige nationaliteter som går her på skolen. Med flagene viser vi de forskellige nationaliteter og baggrunde som vi kommer med, det er med til at danne det stærke fællesskab som også ses gennem de forskellige flag. Fordi vi står sammen om en dans, og svinger flagene i stolthed og med smil på læben med hinanden.”

Vi bruger langtid på at øve op til showet, hvor mange fællesidræts timer bliver brugt, det er både sjovt og hårdt. Når vi har lært de forskellige danse, sætter vi elever vores eget præg på dansene, hvor vi udstråler vores gode energi.

When you're looking like that, var en af de danse vi dansede, og den blev til et kæmpe hit blandt os elever. Vi har dansede den i pauserne, på værelserne, generelt bare over det hele.